Változókor könnyedén

Változókor könnyedén

Hosszú forró nyár? Nem gond!

Nem hittem volna, hogy a valaha kedvenc évszakomnak számító nyár egyszer még aggodalom forrása lehet számomra. A változókori hőhullámokat megtapasztalva ugyanis azon kaptam magam, a forró napok közeledtével egyre csak szorongok.

Klímaváltozás helyett klimax

Sokáig azt gondoltam, hogy az oly sokszor emlegetett klímaváltozás miatt nem bírom már olyan jól a meleget. De rá kellett jönnöm, hogy a saját változókorom az oka, hogy újabban ennyire nehezen viselem a nyári forróságot. Az elmúlt évben már a strandra sem merészkedtem ki, tudván, hogy hiába hoz felüdülést a fürdőzés a medencében, hiszen amint hazaindulok, pár percen belül úgyis csatakosra fogok izzadni. A korábbi nyarak idején szívesen jártam a barátaimmal biciklizni, kirándulni, túrázni vagy úszni, de amióta szinte fuldoklom a melegben, kénytelen voltam felhagyni ezekkel a tevékenységekkel is. A tavalyi nyarat gyakorlatilag a négy fal között töltöttem, alig voltam a napon, aztán persze, hogy úgy néztem ki, mint valami beteges penészvirág. És bár szinte ki se tettem a lábam otthonról, a hűvös lakásból, mégis folyton fáradtnak, nyűgösnek éreztem magam, ennek ellenére éjjelenként alig tudtam aludni.

Hosszú forró nyár? Nem gond!
remifemin

Vény nélkül kapható, poloskavészkivonat-tartalmú gyógyszer

Idén újra enyém a nyár!

Egy pár évvel idősebb barátnőm világosított fel, hogy valójában a klimax miatt szenvedek ennyire a nyártól, majd rögtön egy növényi gyógyszert javasolt. A Cimicifuga gyógynövény kivonatát tartalmazó Remifemin tablettával hormonok nélkül mérsékelhetőek a változókor legkellemetlenebb tünetei. Enyhíti a hőhullámokat, az izzadást, és az alvásra is jó hatással van. Immár egy hónapja szedem a recept nélkül kapható Remifemint, és már érzem, hogy sokkal jobban viselem a meleg napokat, mint egy évvel ezelőtt, így abban is bízhatok, hogy az idei nyarat végre ismét tudom majd élvezni!

Nőnek maradni minden téren

A barátnőm egy másik, szintén a változókorral járó tünettel, a hüvelyszárazsággal kapcsolatban is ellátott jó tanáccsal. Pedig nem is említettem neki, hogy újabban elég nehézkes a szexuális életem, amióta nem vagyok elég nedves odalent. Azt javasolta, hogy próbáljam ki a hormonmentes Cikatridina hüvelykúpot, melynek fő összetevője, a hialuronsav erősíti a szövetek szerkezetét és segíti a hüvely nedvességtartalmának helyreállítását, további komponensei pedig olyan gyógynövényekből előállított kivonatok, melyek gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatásukról ismertek. A Cikatridina kúp szintén recept nélkül kapható a gyógyszertárakban.

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!